Joanna Barbany, tinenta d’alcalde de Sant Cugat, presideix el dinar de networking

Joanna Barbany, tinenta d’alcalde de Sant Cugat, presideix el dinar de networking

El proper divendres, 16 de juny, a partir de les 13:30, a la Masia Can Ametller, Joanna Barbany, tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert de l’Ajuntament de Sant Cugat, participarà en el segon dinar de Networking organitzat per AEFOL amb la col·laboració de l’Ajuntament.

AEFOL Networking promou i organitza esdeveniments des de l’any 2001 amb propostes per millorar la societat, establint una xarxa professional de contactes, potencials socis, inversors i col·laboradors. L’objectiu és reunir a tot tipus de professionals, interessats a fer créixer la seva xarxa de contactes i descobrir noves oportunitats de negocis, possibles socis, inversors o col·laboradors.

L’acte comptarà amb la intervenció del Sr. Albert Bosch, que parlarà sobre Actituds clau per liderar el futur de l’empresa,destacant els principals factors que ens ajudaran a entendre el canvi de l’empresa cap al futur global i digital. Emprenedor i aventurer, Bosch és un professional del lideratge en l’empresa icoaching de Recursos Humans i director d’INVERGROUP, una plataforma per gestionar i promoure projectes en l’àmbit de l’energia i el medi ambient.

Entre moltes altres aventures, el Sr. Bosch ha creuat l’Antàrtida sense assistència, des de la costa fins al Pol Sud, ha completat el projecte ‘7 Cims‘, ha participat en 9 Dakars, és corredor habitual d’Ultra Maratons i ha fet més de 100 curses o reptes de diferents disciplines d’esports extrems.

El santcugatenc Josep Lozano, President de AEFOL, presentarà al ponent convidat i moderarà la intervenció dels participants.

Per a més informació i inscripcions a: www.networking.aefol.info

Esperem comptar amb la vostra presència.

Joana Barbany participa al segon dinar de Networking AEFOL

Dia: Divendres, 16 de juny

Hora: 13:30 hores

Lloc: .Masia Can Ametller (Camí de Can Ametller s/n Sant Cugat)

Comparte esta entrada