Elena Gómez del Pozuelo, ponent invitada en el tercer dinar de networking i netbusiness a Sant Cugat

Elena Gómez del Pozuelo, ponent invitada en el tercer dinar de networking i netbusiness a Sant Cugat

El nostres model de negoci consisteix en que un inversor inverteix a la nostra marca, i ell mateix dirigeix el negoci d’aquell pais

  • La Sra. Joanna Barbany, Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Sant Cugat, va ser l’encarregada de fer l’apertura de l’acte, que va començar a les 13.30h. amb un aperitiu i el dinar a les 14h, va finalitzar a les 16h.
  • La Sra. Susana Tintoré, Sots Directora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Cugat va presentar a la ponent convidada d’aquesta edició.
  • El divendres 29 de setembre a la Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallés va tenir lloc la Tercera Trobada dels “Dinars de Networking” amb la Elena Gómez del Pozuelo, co fundadora i CEO de bebedeparis.com, la primera xarxa internacional de regals per a nadons, presidenta de womenalia.com i d’ Adigital, Associació espanyola de l’economia digital durant 10 anys.

El dia 29 de setembre a les 13:30 h a la Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallés va tenir lloc la tercera trobada dels “Dinars de Networking” del 2017. La ponent va ser la Sra. Elena Gómez del Pozuelo.

Aquest tercer dinar va acollir a 35 directius i profesionals d’empreses de 14 ciutats diferents d’arreu del territori. Van venir representat d’empreses com Grup Catalonia de Sant Cugat, Grup Essentia de Barcelona, UAB-EDO de Cerdanyola, AXA Seguros de Barcelona, DKV Directo d’Esplugues del Llobregat, entre d’altres.

La Sra. Elena Gómez del Pozuelo va centrar la seva ponència sobre Com internacionalitzar una pime gràcies a l’economia digital i l’e-commerce: el cas pràctic de nadó de París, va comentar que:

“Segons el pais on vols obrir un e-commerce, es molt difícil obtenir la teva pròpia marca, tot el contrari que un domini, en cinc minuts ho tens enllestit.”

“El nostres model consisteix en que un inversor inverteix a la nostra marca, li oferim web, productes, etc. i ell mateix dirigeix el negoci d’aquell pais.”

“Quan treballes el teu comerç digital, no es pot escatimar en recursos econòmics per fotografies, imatges i traducció, la imatge es molt important.”

També va explicar anecdotes com:

“A l’Arabia Saudi ens hem trobat que es complicadíssim fer l’entrega del nostre producte, ja que els carres no tenen noms o simplement les dones, gran part del nostre target, no poden rebre els paquest, i ho han de fer a través d’intermediaris i en llocs concrets.”

“A partir d’una enquesta enviada per email a 50 amics vam seleccionar el nom de la nostra marca “bebedeparis”. No teniem recursos aquella època i d’alguna forma ho teniem que decidir.”

Veure reportatge fotográfic: www.aefol.info/networking

Nota de premsa nº 2 – 02-10-2017 – Tota la informació a www.networking.aefol.info

Segueix-nos a Twitter: @AEFOLnetworking

Per  més informació: Álvaro Lozano – marketing@aefol.info  / +34 936 743 344

Comparte esta entrada